icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij LowcodeMasters
Nieuws 22/05/2023

"Als midlancer kan ik mijn ervaring uitbreiden door de verschillende opdrachten”

LowCodeMasters

Kurt Rosa Bian heeft als informatiekundige een passie voor lowcode-ontwikkeling. Met meer dan drie jaar ervaring in Mendix, besloot hij zijn carrière als freelancer voort te zetten, totdat hij via Google het midlance-model van LowCodeMasters ontdekte. Inmiddels is Kurt één van de knappe IT-koppen van dit frisse bedrijf onder de koepel van The Human Network.

"Ik ben begonnen bij een startup in assetmanagement-applicaties", vertelt Kurt. “Zo’n kleine startup is heel dynamisch, waardoor je naast je eigen expertise betrokken bent bij recruitment, visie en strategie." Deze dynamiek kent veel voordelen, maar bood Kurt niet wat hij zocht, namelijk de mogelijkheid om zich volledig te richten op zijn specialisme: Mendix.

Weg met rigide corporate pakketten

"Mendix is een ontwikkelsoftware voor webapplicaties, waarmee je veel sneller kunt ontwikkelen dan de conventionele ontwikkelmethodes", legt Kurt uit. Door de lage mate van coderen en het werken met building blocks, ontwikkel je efficiënt maatwerk-applicaties. Hiermee blijven bedrijven wendbaar, zodat ze tempo van ontwikkelingen in de markt kunnen bijbenen. “Het is een perfecte oplossing voor bedrijven die niet vast willen zitten aan grote, rigide corporate pakketten.”

Midlancen voor collegialiteit en zekerheid

Na zijn werk bij verschillende bedrijven en een reis naar Colombia, wilde Kurt gaan freelancen. "Maar ik twijfelde over het gemis van collega’s en besloot een andere weg te zoeken." Zo stuitte Kurt via Google op LowCodeMasters en het midlance-model, waar je de voordelen van freelancen hebt en tegelijkertijd kunt rekenen op zekerheid en de collegialiteit van een team.

Doorgroeien naar Mendix-expert

Bij LowCodeMasters kan Kurt zich richten op het ontwikkelen van zijn expertise in Mendix. “Ik kan hier doorgroeien van ‘Advance’ naar ‘Expert’ in Mendix.” De Expert-licentie van Mendix laat zien dat je een bepaalde expertise hebt in zowel inhoud en management van Mendix-projecten. Daarvoor moet je onder andere rollen als team lead en lead developer hebben ingevuld. “Als midlancer bij LowCodeMasters kan ik mijn ervaring uitbreiden door de verschillende soorten klanten en sectoren”.

Overzicht nieuws

Wil jij het team van LowCodeMasters versterken als midlancer? Neem contact op!